Synchroniciteit.nl

E-boek Synchroniciteit

Synchroniciteit is een bijzonder verschijnsel. Veel mensen hebben er ervaring mee. Er gebeurt iets waarvan je denkt “dit is wel apart of heel bijzonder” of “dit kan geen toeval zijn”. Het gaat om gebeurtenissen die een bijzondere betekenis hebben en die je vaak het gevoel kunnen geven dat je op de goede weg zit.

Het lijkt een soort teken, een richtingaanwijzer. De kunst is om deze tekens te herkennen en om er ook niet in door te schieten en overàl een ‘teken’ in te zien. Hoezeer alles ook met alles verbonden is, je moet wel je gevoel volgen. Als je synchroniciteit op een tè rationele manier benadert, dan kan je er heel erg in doorschieten. Dat is nu eenmaal wat ratio kan doen. Synchroniciteit is niet iets van de ratio, het hoort thuis in de wereld van het onverwachte en het onderbewuste.

Wat leer je in dit boek?

 • List Item #1
 • List Item #1
 • List Item #1
 • List Item #1
 • List Item #1
 • List Item #1
 • List Item #1
 • List Item #1
 • List Item #1
 • List Item #1
 • List Item #1
 • List Item #1

Over Felix Brabander

One Session Coaching is sinds 2003 door mij ontwikkeld. Sindsdien heb ik meer dan 2000 cliënten mogen helpen met deze One Session Coaching aanpak. Hiermee help ik vooral hoogsensitieve (èn soms niet-hoogsensitieve mensen overigens) om een omslag te maken in hun leven. 

Je komt door de enorme diepgang die ik weet te creëren echt in veel beter vaarwater met jezelf. Ik zie door mijn eigen gevoeligheid heel snel wat er bij mensen en in situaties speelt. Het is erg prettig dat ik door deze eigenschap en ruim vijfendertig jaar ervaring in coaching een garantie kan geven: een echte verandering in jouw leven, een doorbraak in 1 dag. 

Een kleine selectie uit wat mensen zeggen die mijn HSP-boek reeds hebben aangeschaft:

Ik weet zeker: het beste boek wat ik ooit gelezen heb over hoog gevoeligheid.
Met name de handreikingen in je boek zijn zeer sterk en overtuigend.
Bedankt voor dit waardevolle geschenk!
Antoin van Stigt

“Ik heb jouw boek in een adem uitgelezen. Wat een fantastisch boek! Een feest van herkenning! Dit boek stijgt ver uit boven alle andere boeken die over hoogsensitiviteit gaan. Tot in de kleinste finesses geef jij inzicht in de leefwereld van hoogsensitieven, waardoor veel dingen op z’n plek vallen.”
Ingrid

Ik ben in jouw boek op bladzijde 26 en jij hebt het continue over MIJ, alsof het puur persoonlijk geschreven is! Een prachtig cadeau voor mezelf! Ik ben onthutst, ontroert en flink wakker geschud in de enorme herkenbaarheid van wat jij beschrijft. Een geweldige ‘wegwijzer’! Wat bij mij overheerst is een gevoel van dankbaarheid.
John H.

Geweldig wat een verhelderend boek!!!!
Ik heb het boek gekocht en het met tranen van herkenning gelezen.
Wat een inspirerend boek.
Ingeborg

Grote dank! Echte helderheid over wat hoogsensitief zijn eigenlijk inhoudt. Zelfs voor niet-HSP’s. Zo is de band met mijn ouders na een breuk (veroorzaakt door een psycholoog zonder kennis van hsp) door het lezen van dit boek hersteld en hechter geworden. Voor niet hsp’ers en hsp’ers dus echt een aanrader.
Jacqueline